Location: Zagreb 

Project type and year: residential building, 2021

GBA: 145 m2

Floors: ground floor + first floor

Our task was to design a simple but still special family house for a Zagreb family of three.

The ground floor and first floor of the house flirt on the outside through different colors of the facade and different finishes.

 

 

A longitudinal plot with an entrance on the narrower side produced a longitudinal floorplan. Its most beautiful part is certainly the backyard oasis.

The living room, the heart of the interior, is visually separated from the kitchen, yet connected with it by a covered terrace — a kind of an extension of both rooms and an overture into the backyard.

Gallery

Share this post

Povezane objave

JANUARY 4, 2024

TOURIST RESORT HVAR

DECEMBER 12, 2023

OASIS OF LUXURY AND...

OCTOBER 16, 2023

KRAŠOGRAD 2.0 –...

AUGUST 30, 2023

ZADAR – MODERN...